Wombat Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Czy wie ktoś jak rozebrać Type 89 od Marui? Muszę dostać się do komory hop up, a na razie jedyne co udało mi się rozpracować (chyba) na drodze do celu to wyjęcie pina pomiędzy body a chwytem przednim. Quote Link to post Share on other sites
StasiuX Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 1. Wyciągasz pina całkiem z przodu i zdejmujesz obudowę baterii z obu stron. 2. Przecinasz pasek ściągający trzymający kable idące do baterii (jak go nie utniesz to nie wyciągniesz lufy). Można później taki sam założyć. 3. Wyciągasz bezpiecznik z kabelkami tak żeby sobie luźno latał :). 4. Wyciągasz pin umieszczony pod łączeniem lufy z body. 5. Odkręcasz 4 śrubki na łączeniu lufy z body. 6. Wyciągasz lufę z HU (wysuwasz). Mogłem coś źle opisać, bo rozkładałem Type 89 jakieś 2 miechy temu i opisuję wszystko z pamięci, bo siedzę w pracy :). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Rozbierać to możesz koleżankę. Broń się rozkłada. Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Dzięki Stasiu! Jak sobie coś przypomnisz to daj mi znać. Ok, zabieram się za rozbiórkę... Do Twojego opisu trzeba dodać, że przed punktem 6. trzeba jeszcze odkręcić dwie górne srubki, ukryte pod pokrywą baterii jakiś centymetr od wpomnianych czterech śrub. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts