Placek Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Znalazłem na krakmanie metal body SRC z metalową komorą HU. Chciałbym się dowiedzieć jak oceniacie jakość tego body i komory? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jakościowo na pierwszy rzut oka jest OK, ale jednej osobie, której to montowałem pękły uszy przy tylnym pinie po tygodniu użytkowania :roll: 100zł więcej i masz body guardera z kilkoma dodatkowymi bajerami. Quote Link to post Share on other sites
berliners Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Też jestem ciekawy jak się sprawuje się to body po pewnym czasie użytkowania. We wrześniu maja wejść do sprzedaży chińskie odpowiedniki i zastanawiam sie które będą lepsze. Przynajmniej chcę się na razie dowiedzieć jak sprawuje się to SRC. Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Już był taki temat: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...amp;hl=body+src Niestety nikt specjalnie się w nim wypowiadać nie chciał. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Generalnie ładne, ale uszka można urwać, na szczęście to jest metal i można to szybko zreperować Quote Link to post Share on other sites
jenot Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Takie uszko mi właśnie pękło - możesz napisać jak to zreperować? Gość, u któego byłem to naprawić powiedział, że jest to stop aluminium tzw. ZnAl i nie da się tego pospawać. Znalazłem metodę lutowania ZnAl-u, ale nie wiem czy to zda egzamin. Zestaw do lutowania kosztuje około 20 zł. (4 pręciki specjalnego stopu o wymiarach 2,5 mm x 100 mm). Przy użyciu palnika można to naprawić ponoć samemu w domu. Może ktoś już coś takiego robił? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts