Slim Pazur Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Czy ktoś się orientuje w jakim czasie mogą się pojawić chińskie magazynki? I w jakiej mogą być cenie? Quote Link to post Share on other sites
dremor Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 A jak z awaryjnością tego guna ?? Czy trowałość jest porównywalna do Tokyo Marui ?? I jeszcze jedno pytanie do posiadaczy, jak ze stosunkiem cena/jakość. Kupować go czy lepiej dozbierać do TM ?? Quote Link to post Share on other sites
ciumbaga Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Jednak zdecydowałem się na TM , mam go ponad miesiąc i polecam bo jest przekoszerny , tylko do kolby trzeba sie przyzwyczaić . Więc dremor jeśli masz kase bierz TM . Nie miałem co prawda okazji porównywać obu modeli ale TM mówi samo za siebie Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ktos z Was sprawdzal na chrono, czy rzeczywiscie ma 330 fps? Moj chinski F2000 mial miec 350, a nie ma nawet 300. Quote Link to post Share on other sites
Pablo83 Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Co z tymi chińskimi magazynkami? Wysokist czy już je masz? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
vonsaque Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Witam, Zaczalem rowniez ogladac thompsony. Chcialbym zadac dosc skomplikowane pytanie ;-) Czym tak naprawde roznia sie repliki CG i TM, ze roznica miedzy nimi wynosi 400 PLN? Jedyna roznice jaka mozna zauwazyc ze zdjec to to, ze CG ma kilka rzeczy mocowanych na srubki krzyzakowe, ktorych w oryginalnym M1A1 nie bylo oraz to, ze Marujce daja naprawde duuuzo fajniejsze pudelko :uśmiech: Dodatkowo, jesli komus nie udalo sie znalezc, tu sa chrono wyniki M1A1 TM. Czyzby 400 PLN tanszy CG byl mocniejszy? Pozdrawiam serdecznie Quote Link to post Share on other sites
orzeł1993 Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Różnica w cenie jest taka bo TM płaci swoim pracownikom, a chińczycy, jak to ktoś kiedyś napisał, ledwo swoich karmią. Zkapitalizowany komunizm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts