Jaqb Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Witam. Dzisiaj doszla do mnie w/w replika guna. Niestety mam problem. Jako ze jestem totalnym laikiem - instrukcji do spluwy niestety niezalaczono - nie wiem nawet jak zabrac sie do podlaczenia baterii - nie umie otworzyc tego pod lufa gdzie trzeba umiescic bateriie. Wiem ze dla wiekszosci to pewnie smieszna sprawa ale nie chce czegos zepsuc na dzien dobry w swojej spluwie. Z gory dziekuje!! Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Wyciągasz pin na przodzie chwytu; zdejmujesz chwyt; podpinasz baterię; układasz kable i wtyczki tak, żeby chwyt wszedł normalnie na swoje miejsce; wkładasz sporwrotem pin. Quote Link to post Share on other sites
Jaqb Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 Takie slowa jak pin,chwyt nic mi nie mowia :cry: jest gdzies na necie moze dostepna instrukcja obslugi z obrazkami?? Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Instrukcja z obrazkami powinna być w pudełku z repliką. Chwyt przedni (forgrip) to ta część z przodu repliki za którą się trzyma (jak sam nazwa wskazuje - chwyt). Pin to taki metalowy trzpień z jednego końca ma zgrubienie a z drugiego sprężynkę żeby się nie wysunął (inna piny mają także śrubki). Tak więc jak jest ten przedni chwyt to na jego przedzie (zaraz obok muszki) znajduje się owy pin który należy czymś wypchnąć w stronę tego zgrubienia, jak już wyciągniesz pin to chwyt powinno iść zdjąć w dół, zaczynając od przodu. Następnie podłączasz baterię, wsadzasz ją do tego zdjętego chwytu (złącze wkładasz w tą przestrzeń nad lufą) i całość składasz w odwrotnej kolejności. Quote Link to post Share on other sites
Jaqb Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 Wielkie dzieki Radzu!!! Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Uważaj, bo kabel jest dość długi i trzeba się nieźle nagimnastykować, żeby go tam upchnąć (kurde, dlatego wolę wersję SD...). Quote Link to post Share on other sites
Jaqb Posted July 22, 2007 Author Report Share Posted July 22, 2007 Ze schowaniem kabelkow nie bylo problemu. Swoja droga nie polecam robienia interesow na allegro z TanieMilitariaPL mialem dostac 2 magazynki a mam jeden, instrukcji obslugi nie ma a na pytania nie otrzymalem odpowiedzi chyba skonczy sie to negatywem. Mam jeszcze jedno pytanie jakie polecacie magazynki do cymy i jakie kulki Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Magazynki? Mogą być lowcapy STAR, midcapy MAG, hicapy CA i JG. Firmowy hi-cap jest koszmarny, poda czterdzieści kulek i znów go musisz nakręcić. Do bani. Quote Link to post Share on other sites
krzeselko Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 poda czterdzieści kulek i znów go musisz nakręcić. Do bani. Gorzej! Mi podaje tylko 25-30BB's :/ ;( P.S.Ale i tak narazie nie chce mi się kupować innego xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts