Kendziior Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Dziś odwiedziłem sklep airsoftowy w Goteborgu, dowiedziałem się o kilku miejscach w okolicy gdzie można zagrać. Na tej stronce http://vsaf.se/ w kalendarzu podobno są dodawane strzelanki na bieżąco plus można trafić na informacje o jakiś typowo lokalnych grupach :) Wraz ze znajomymi planujemy ogarnąć ekipę i aktywnie brać udział w rożnych miejscach w Szwecji. Jeżeli pogoda dopisze to może w tym jeżeli nie to na przeszyły sezon z chęcią odwiedzilibyśmy kogoś z innej części Szwecji aby nawiązać znajomości oraz trochę postrzelać :) Pozdrawiam . Jeżeli ktoś jest z okolicy Goteborga niech się odezwie tutaj czy tez mailowo : Kendziior4@gmail.com . Kilka osób było by chętnych na niedzielne strzelanki . Quote Link to post Share on other sites
Huczul011 Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 Szukam osób na strzelanki asg, w okolicach Stockholm/Mariefred Quote Link to post Share on other sites
bartek5398 Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Cześć! Jeśli jest ktoś z okolic skåne, blekinge i okolicznych województw to chętnie się zapoznam. Można również stworzyć jakąś ekipę albo zwyczajnie postrzelać raz na jakiś czas. Quote Link to post Share on other sites
Pieszczoch Posted October 15, 2022 Report Share Posted October 15, 2022 Witam, szukam kontaktu z jakąś ekipą ASG, jestem z okolic Stockholmu, mam własne auto więc pojechać te 100 km czy 200 nie problem. Quote Link to post Share on other sites
Cartima Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Cześć, dzięki za przydatne informacje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts