Fiftii Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Witam serdecznie Przeglądając dziś Taiwanguna zauważyłem taką nowość http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=784 Ktoś orientuje się nad jakością tego ? Może jakieś RL fotki ? Cena jest bardzo atrakcyjna więc myślę nad zakupem. ;-) Link to post Share on other sites
Westie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Aaaa, Boyi sprzedaje swój tłumik do M4 luzem! Fajny patent, ale bez kolimatora albo jakiejś muszki zakładanej na RIS nawet nie próbuj. Link to post Share on other sites
Fiftii Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 Nie bardzo rozumiem co chciałeś powiedzieć :P Koli mam, replike ACOGa. Link to post Share on other sites
lup Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 O to, że jak to założysz a nie założysz żadnego koli to nie masz jak celować.. Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=38167 spostrzegawczość. Link to post Share on other sites
Fiftii Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 (edited) A no to oczywiste :P Nadal czekam na jakieś fotki albo opinie ludzi co to to mają :) @edit Dziękuje Diablo, przepraszam ale nie zauważyłem tego topicu :( Prosze o zamknięcie/wykasowanie mojego tematu. Edited July 20, 2007 by Fiftii Link to post Share on other sites
Antol Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Temat nie jest do zamknięcia, bo tamten został zamknięty ponieważ nie jest już spekulacją tylko może być świadomym zakupem. Ja na dniach będę zamawiał do mojego Custom'a :) Bo wygląda to bardzo interesująco Link to post Share on other sites
Fiftii Posted July 27, 2007 Author Report Share Posted July 27, 2007 Jak już paczuszkę dostaniesz, daj znać :D Wróciłem z roboty nie dawno i zastanawiam się własnie nad tą konwersją z taiwanguna, a szyna ris z asgshopa za 329PLN (Guardera bodajże). Link to post Share on other sites
Recommended Posts