Powelle Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 I może to offtop ale akurat masz w 100% racje dark_griph Link to post Share on other sites
n0zYk Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Kumpel ma tego guna i nie jest aż taki zły, jak za tą cene i na niedzielne strzelanie jest ok :] Link to post Share on other sites
dfasg Posted August 4, 2007 Author Report Share Posted August 4, 2007 no i oto mi mniej wiecej chodziło sorry za spam ale temat macie racje do dupy i lepiej żeby go ktoś usunoł sorry jeszczeraz za wszystko głupio z tym wyszło Link to post Share on other sites
Przemalek Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 :strach: fajer, paf paf paf. Ale żeby nie było offtopa. M16 odłóż, nie patrz na to, kup sobie mossberga z de. Znajdziesz je na www.taiwangun.com . Są one mocne (jak na broń początkującego ^^) ale drażni brak celownika, zasięg mają przyzwoity. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
vilumisiek Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Mam tę broń. Kupiłem inną M-kę za 49zł ale nie mieli jej więc wysłano mi tą prezentowaną tutaj. Jako, że była to moja pierwsza broń byłem z niej początkowo zadowolony. Ale jak już kupiłem shotgun Double Eagle za 55 zł (tactical) i w tym ładowarkę to poczułem wreszcie jak fajne może być ASG. Dlatego radzę na początku- nie kupuj jej. Kup sobie shotgun tactical skoro lubisz amerykańskie kształty oraz dokup laser choćby za 9.99 który precyzyjnie określi tor lotu kulki a czeka Cię naprawdę dobra zabawa. A do shotgunów polecam kulki 0.25. Pozdrawiam ;-) Link to post Share on other sites
Horkrux Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ja kupiłem go ostatnio z taniemilitaria.pl i jestem happy. Dzis go dostałem a włąściwie nie jego bo dostałem zamiast M16A1 to M16A2 chociaż różnią się jedynie wyglądem obudowy na rurkę. Tylko raz z niego strzeliłem a jutro chyba z kumplem (jak znajedziemy czas) idziemy na sesje. Miałem szczerze mówiąc trochę problemu z załorzeniem tej obudowy ale tata mi pomógł i strzelam. Najpierw musisz przykręcić lufe do rurki. Nie mówie że mnie nie stać na ASG ale staram się czerpać z ASG zabawę jak najtaniej oczywiście nie kupując lip za 9 zeta. Jeśli stać cię tylko na taki sprzet i złapałeś zajawke na ASg to kup sobie go i nie patrz na rady tzw. panów komandosów. ASG by Happy ! :uśmiech: Link to post Share on other sites
Recommended Posts