n0zYk Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Cześć, od nie całego tygodnia jestem posiadaczem AK47 Cymy [dokładniej ten model: http://www.allegro.pl/item219614242_najcie...paintball_.html]. Rozkręciłem go i lufa tam jest trochę gówniana i krótka. Znalazłem na allegro cos takiego: http://www.allegro.pl/item221420296_lufa_4...od_ak47_de.html Czy będzie ona pasować i czy dużo on mi da? Zwiększy celność? Bo teraz mam gówniane kulki 0,12g to po paru metrach kulki lecą w bok i do góry nawet jak hopa dam na minimum :/ Ale czekam już na dostawę 0,2g ;] Pozdro dla wszystkich ;] Pisze tu bo temat o AK cymy jest zamknięty... Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Tu się raczej nic nie da zrobić. Z poważaniem. Aleks Fiwdotow Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Jeśli wstawi castorurkę, czyli tę co podał w linku, to będzie lepiej. Fakt, nie jest to jakaś markowa precka czy coś, ale do tanich replik najlepsza. Quote Link to post Share on other sites
n0zYk Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 Hehe kupiłem wczoraj kuleczki 0,25g CyberGuna i teraz kałach strzela duuuuuuużo lepiej, ale i tak kupię tę lufę bo czasem kulki lecą w bok dosyć mocno. Quote Link to post Share on other sites
jacula Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 w moim była wstawiona lufa od sztajera(niewiem jak to sie pisze) i strzelał bardzo dobrze Quote Link to post Share on other sites
n0zYk Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 Kałach zdechł już, pekła taka dźwignia co trzyma naciągnięty tłok i spręzyna.. A raczej jej mocowanie :o Quote Link to post Share on other sites
Hycel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 I to jest nauczka dla ludzi kupujących na allegro, airshitguns i taniemilitaria. Quote Link to post Share on other sites
smyrtus Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 To co się zepsuło da się łatwo naprawić, wystarczy papier ścierny (500-1000) i wytrzeć kawałek tej części, w miejscu gdzie ma kontakt ze spustem, obniży się w dół a tylna część pójdzie do góry i dalej będzie trzymać tłok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts