jamesbond Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 (edited) Witam! Czy ktoś z forumowiczów parał się samodzielnym wytwórstwem baterii do elektryków? Bardzo jestem ciekaw sposobu lutowania ogniw, a może jeszcze inne sposoby? ukłony Edited August 4, 2007 by jamesbond Quote Link to post Share on other sites
putinn Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 na www.elektroda.pl poszukaj :) Quote Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Na www.wmasg.pl poszukaj ... To nie boli. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Czy ktoś z forumowiczów parał się Tak i działa.Więcej na www.wmasg.pl Quote Link to post Share on other sites
jamesbond Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 Na www.wmasg.pl poszukaj ... To nie boli. uwielbiam takie odpowiedzi!!! rządzisz stary! :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Boże, ja myślałem, że ktoś by chciał w domu ogniwa produkować wysokoprądowe z cytryn i ziemniaków... A co do lutowania, to przy zakupie ogniw do tego przeznaczonych i przy średniej obsłudze lutownicy sobie powinniśmy poradzić. Ale po co, skoro w niektórych sklepach lutowanie ogniw jest za darmo, bądź za mała opłatą. Quote Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) Ja nie rozumiem jak ten temat się uchował i dlaczego jest jeszcze otwarty. O pakietach HomeMade było na forum tonami i wystarczy poczytać. A co do mojej odpowiedzi ... Jak jesteś śmierdzący leń, który potrafi zakładać tematy i czekać aż jakiś łaskawy forumowicz podstawi ci nocniczek, to nie dziw się że takie "twarde ale prawdziwe" odpowiedzi otrzymujesz. Jak już mówiłem wyżej, POSZUKAJ bo to nie boli a uchroni cię przed bólem zbluzgania za bezsensowny temat i lenistwo. P.S. Wszem i wobec powiadam wam ze zakładanie wątków bez użycia funkcji SZUKAJ to brak poszanowania dla pracy Modów. Edited August 6, 2007 by MaxXxi47 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts