Sniper_R Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem AK 74. Jak juz wkreciłem sie w ASG to teraz mysle o jakims tuningu który polepszy mi celnosc i troche osiągi. Na 100% wymieniam lufe i hop-up. A co moge jeszcze wymienic niedrogim kosztem co poprawiło by osiagi?? Znalazłem takie cos jak "uszczelnoina dysza bore up"CA http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=552 Czy wymiana na nią, stokowej dyszy cos da i czy bedzie to indywidualna wymiana tzn czy nie ciagnie sie za tym wymiana innych podzespołów jak to ma miejsce przy wymianie czegoś gearboxie. Czy sa jeszcze inne czesci które mozna wymienic własnie w ten sposób (jednostkowo). Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Lepiej skasuj ten temat lub przemianuj swoją wypowiedz, bo jak ktoś zobaczy to będziesz bity. Masz tematy odnośnie swojego karabinu, czytasz je i samemu oceniasz na co Cię stać. Quote Link to post Share on other sites
Sniper_R Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 Własnie czytałem i szukałem ale konkretów nie znalazłem bo wszedzie wszyscy ingeruja GB a ja nie chce bo to dla mnie za drogie. Chodzi mi głownie o ta dysze co mi ona da i czy cos da i czy sa jeszcze inne tego typu czesci. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Dysza Ci nic nie da (stockowa jest i tak bardzo szczelna, pewnie nawet bardziej niż ta CA). Jak nie chcesz ingerować w gearbox to na lufie i HU tuning zakończysz... :roll: Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Z resztą jak chcesz wymienić dyszę bez ingerencji w gearbox? A po drugie to jak chcesz założyć poszerzoną dyszę do standardowej głowicy cylindra? Quote Link to post Share on other sites
Sniper_R Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 Nie znam sie jeszcze na bebechach AEG dlatego własnie pytałem. Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts