Damian3 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Proszę o odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Buell Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ja mam od kilku dni z tajwana - mam kwity z przestrzelania z pomiarem - ok 380 fps'ów. Na naładowanej pierwszy raz batce - spokojnie cały mag (pewnie ok 500-525 BB) wystrzelany - strzał pojedynczy i kilka razy seria dla próby... Jak chcecie fotki to porobie, wyhostuje i tu kilka powkładam - ale temacik już lekko leciwy więc jak by co to PW czy cuś (tylko proszę o podpowiedź ile zdjęć w jednym poście może być i czy w tym wątku można - nigdzie nie znalazłem albo nie zauważyłem takich informacji). Quote Link to post Share on other sites
stuffy Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 witam. jest to moj pierwszy karabin... i jestem w pełni zadowolony. jak na pierwszy jest godny zaufania i gorąco polecam wszystkim poczatkującym. 390 fps:D Quote Link to post Share on other sites
Qaigon Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Karabin spisuje się bardzo dobrze(gdy działa, bo przez 2 mieśiące zaliczył awarie komory hop-up i pęknięta zębatka w magazynku). Poza tym jeśli podczas ASG biegasz, a nie stoisz jak kołek to po każdej grze kolba łapie luzy i trzeba dokręcać, ale to raczej tak bardzo nie przeszkadza. Tak więc, jeśli ma być to twój pierwszy elektryk to wydaj te 40-80 zł więcej i znajdź coś bardziej niezawodnego, naprawdę warto. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts