GSP_Dibbler Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Rewolwery ASG popularne na naszym rynku nie są i nie znam nikogo kto by ich jakis egzemplarz miał. A ja bardzo lubię bębenkowce... Wzmiankowany w temacie rewolwer można dostać w capri: http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=78 Dość rozsądna cena, ale nie wiem jak z jakością. Ktoś coś o tym panu wie? Będę wdzięczny za obiektywną opinię. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Pół dżula = 230 fps. Znając kreatywne miernictwo i podobne osiągi niemal identycznej zabawki z UHC - dodaj jeszcze z piętnaście, góra dwadzieścia. Polansować się albo powiesić na ścianie - OK. Na poważną broń boczną się nie nadaje. O, właśnie. Muszę Capriemu wejść na łeb w sprawie M29 i VP70 z UHC. Quote Link to post Share on other sites
GSP_Dibbler Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 Dzieki za info, a modków przepraszam za powtórzenie tematu - o tej samej replice już była mowa, wczesniej przegapiłem topic. Ten można tym samym skasować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts