Combattre Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 witam mam taki problem mam zapisane kilka serwerów w cs ale jak rano włączam cs to mój ulubiony serwer jest niedostępny a jak daje na info to pisze że gra np 14 osób na początku myślałem że po prostu jest niedostępny ale kolego się mnie zapytał czemu nie gram na tym serwerze a ja powiedziałem przecież jest niedostępny a on na to jak to przecież ja gram. wiecie co jest tego przyczyną? dzięki ps: tak mam też z 2 innymi serwerami ale na nich tak często nie gram więc mi to za bardzo nie przeszkadza ( inne serwery normalnie wyświetla) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Dobra rada dla piszących - nie chcesz udzielić odpowiedzi - nie pisz. Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 czy łącząc się z internetem używasz routera ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts