Afgan Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Podczas ostatniej strzelanki poszly mi zeby w tloku.Chcialbym sie dowiedziec od jakich modeli replik tloki pasuja.Slyszalem ze podobno tkie same jak do sr-25,czy to prawda?Jesli nie to jakie modele maja takie tloki.Najbardziej pasowaly by mi informacje na temat tlokow aluminiowych bo sa najwytrzymalsze.Czekam na odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) hmm nie znalazłem niczego takiego jak tłok do L85a2 . Podejżewam,ze tam wchodzi standardowy tłok. Jesl ijest to standardowy , to weź tłok Deep Fire z wszystkimi zębami stalowymi :) Teoretycznie "najlepszy" tłok na rynku. Edited August 18, 2007 by Diablo Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 tłok do L'ki ma inną ilość zębów (chyba 18 w porównaniu ze standardowymi 16). IIRC, to G&G robi wzmocniony. Quote Link to post Share on other sites
Gumian Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Tak więc masz 3 tłoki do wyboru w polskich sklepach: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1632 - wzmocniony tłok CA z 18 zębami, takowy posiadam, narazie się trzyma (mi też poszedł standardowy 8) ) http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1437 - wzmocniony tłok G&P razem z głowicą tłoka, według niektótych zrobiony z jakby plasteliny :-F 3 opcja to zakup tłok oryginalnego gwarancyjnego, który SpecShop zakłada w ramach gwarancji, jest mozliwość jego zakupu za 85 zł (nie ma go na stronie sklepu) Na koniec polecam założenie sprężyny m120 do Eli. Najlepsze jest to, że nasze zęby na tłoku zużywają się podczas powrotu tłoka, a nie podczas naciągu. Wstawienie mocniejszej spręzyny, według Arnie's, niweluje ten problem. Mam nadzieję, że troche uprościłem sprawę wyboru ;-) :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts