SHADOWORG Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Witam Nie wiem czy w dobrym dziale pisze jeśli nie to przenieście :] Mam zamiar z kompletować cały mundur z wyposażeniem żołnierza rosyjskiego z końca zimnej wojny proszę o nazwy rzeczy lub linki do zdjęci :] a i nie dodałem na klimat umiarkowany Pozdrawiam shadow Edited August 20, 2007 by SHADOWORG Link to post Share on other sites
brok Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Człowieku. Takich tematów jest na tym forum wiele, poszukaj sobie. Szukanie nie boli. Link to post Share on other sites
Foka Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Szukaj w sieci, czytaj, oglądaj programy dokumentalne. Jak już będziesz wiedział co i jak, ale nie będziesz wiedział ile ma być guzików, czy jaki odcień ma mieć mundur to zapytaj. Ale nie wymagaj, że nie posiadając żadnej wiedzy, ani nie wkładając żadnego samodzielnego wysiłku przyjdziesz i dostaniesz wszystko na tacy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts