bushmaster Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Interesuje mnie gdzie mogę dostac zestaw do upgradu Sigmy co2(długa lufa + tłumik)? 8) Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=15121 Chodzi o ten sprzecik? Nigdzie w polsce nie dostaniesz. Za granica tez nigdzie nie widzialem. Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 (edited) A czy można zastosowac tłumik od innego pistoletu(np.Socoma)? Edited August 27, 2007 by bushmaster Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Nie da rady. Standardowe gwinty do asg maja 14 mm, tymczasem ten w sigmie jakieś 11, do tego jest wewnętrzny. Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 Więc tylko pozostaje oprócz kupna w jakimś sklepie internetowym zachodnim,tylko dorobienie sposobem własnym,czyli u znajomego ślusarza-tokarza. 8) Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 Mogę jeszcze dostac w Cybergunie.Widziałem w katalogu.Cena 20 euro. Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Mam te nzestaw tłumika + lufa i mogę powiedzieć, że jak dla mnie to ten sprzęt nie jest warty świeczki. Skupienie się w zasadzie nie zmienia, bez tłumika broń wygląda okropnie, a lufę łatwo uszkodzić, sam tłumik jest malutki (choć ładnie wykonany i wycisza strzał z krótką lufą). Poza tym wydaje (!) mi się, że tłumik obciąża lufę i nie pomaga mechanizmowi blow backu, czasem nawet powodując syfon (ale uwaga, kupiłem ten tłumik razem z używaną sigmą z magami w nienajlepszym stanie, więc to może nie być wina tłumika, ale n.p. zamka lub zaworu). Generalnie klimat tłumika jest fajny a świadomość posiadania czegoś dosyć rzadkiego cieszy. W razie pytań piszcie na gg;7297054, chętnie odpowiem lub wyślę zdjęcia. Pozdrawiam, Kajetan. PS-Nie chwaląc się, kupiłem zestaw: 2 szkielety, 3 zamki metal (1 nowiutki), 2 zespoły spustowe, 2 zespoły uderzeniowe (1 bez zwalniacza kurka), 2 lufy krótkie, 1 długą, tłumik, 2 urządzenia powrotne (1 nówka) i 2 magazynki (czasem syfonują). W razie potrzeby mogę odsprzedać jakąś niepotrzebną mi część lub zamienić się na coś do sigmy. Mogę też pomóc w żlożeniu lub naprawie. Piszcie - 7297054 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts