dawidos160 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Witam - na stronie krakmana po wejściu w tanie repliki otworzył się air-soft-gun.pl i pierwsze co przykuło moją uwagę to, to : http://www.air-soft-gun.pl/index.php?str=p...p;product_id=51 Wiem, że to jest bardzo niska cena jak na AEG ( nawet z ogniem pojedynczym ) w dodatku cały z tworzywa ( nie przeszkadza mi to ) ale co na to doświadczeni airsoftowcy ? Czy nie rozleci się na pierwszej strzelance ? Słyszałem o Krakmanie same pozytywne opinię i myślę, że byle szajsu by nie sprzedawał ? Znalazłem jeszcze to : http://www.air-soft-gun.pl/index.php?str=p...p;product_id=23 I nie dostrzegam, niczego niepokojącego poza zasięgiem ( niby 15-20 m ) ale na 1 strzelankę, żeby zobaczyć czy mi się spodoba uważam, że wystarczający AEG. Może jakieś opinie co o tych broniach sądzicie i czy warto ? W końcu 55 zł za krótką czy 120 zł za długą to nie duże pieniądze a jak się rozleci to będę miał nauczkę i kupie coś porządnego. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Czy nie rozleci się na pierwszej strzelance ?Rozleci się... To nie potrafi przebić tektury!Zresztą sprzedawca na marny towar nic nie poradzi. Na air-soft-gun sprzedawane są ZABAWKI. I tego się trzymajmy. Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Westie, nie masz racji. To się nie rozleci na pierwszej strzelance, tylko przed nią :D, zaraz po wyjęciu z pudełka. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) Co wy pier... znaczy mówicie .To się w pudełku rozleci. Edited August 29, 2007 by frank_martin Quote Link to post Share on other sites
komora Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 No co ty? Jeszcze w fabryce sie rozleci. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) To się rozlatuje na zdjęciu! o zamyśle nie mówiąc Edited August 29, 2007 by madjong Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 I w opisie też. Quote Link to post Share on other sites
RONIN_FST Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Kupiłem kiedyś coś podobnego i zdaje się że to produkował "TM" http://wmasg.pl/zbrojownia/elektryczne/8/c...timeter_master/ nie polecam tego jest całkowicie do "D" nie mówiąc o tym że niema części zamiennych. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Lol cóż to jest? :D Edited August 31, 2007 by Kalashnikov Quote Link to post Share on other sites
minc0 Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 moja pierwsza klamka :) to bylo dokladnie to samo tylko, ze od TM.... na poczatku bylo spoko :) blowback :) itp.... lecz po 2 tyg. zwalil sie mag a potem calkowiecie caluska replika..... wiec poszla do kosza :) bo nie dalo sie jej zreperowac :) ogolnie szajs Quote Link to post Share on other sites
Nullatur Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Ja kupiłem z kumplami w 4... Ehh szkoda ze nie przeczytałem wcześniej waszych komentarzy - jeśli ktoś znajdzie ten post to: NIE KUPOWAĆ DESERT EAGLE MAGNUM !!! Pękł mi trybik plastikowy na wałku silniczka i nigdzie kur.. nie mogę tego znaleźć/dorobić :wink: Kumplowi poszedł blow back a drugiemu i trzeciemu szwankuje tryb semi i auto ciągle siedząć na auto... Poszukuje takiego trybika może ma ktoś ? na 8 zębów :poddanie: Na szczęście mam Mp001 a Magnuma chce zorbić na wszelki wypadek jak mnie ktoś zajdzie znienacka ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts