dawidos160 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Porównania dwóch modeli od Masterbatora z allegro : MP5 z wuchtą jakichś tanich dodatków http://allegro.pl/item226677975_mp5a5_z_la..._kolimator.html i AK 47 http://allegro.pl/item226677977_ak47_sprin...y_powraca_.html Pytanko mam która giwera lepsza na pierwszą strzelankę ? Ma ktoś jedno albo drugie ? I przepraszam, że nie w wątku dla zielonych ale tam nie mogę zakładać tematów. Nie ukrywam, że oba kuszące. Ale nie wiem, która solidniejsza. Do CQB na pewno lepsze MP5 ( za dużo Counter Strike :P ) ale w teren już niekoniecznie. W dodatku bardzo lubię "kałacha". Przepraszam za dział - nie zauważyłem działu dla tanich replik - mój błąd :( życzliwego moderatora prosiłbym o skierowanie tematu do odpowiedniego działu Edited August 28, 2007 by dawidos160 Link to post Share on other sites
JaReKII Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) Ja mam mp5sd6 cymy i ogólnie jak na sprzęt który kosztuje 65 zł spisuje się całkiem nieźle. Niestety wadą jest to że kulki po ok 15 metrach lecą jak chcą więc trafienie kogoś z dalszej odległości graniczy z cudem. a dolatują tak na ok 20-25 metrów. No i słabe to troche. Mocowanie regulowanej kolby lubi się rozkręcać i odpadać. Edited August 30, 2007 by JaReKII Link to post Share on other sites
Guest M_a_r_c_i_n Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Już niedługo będę miał tego ze składaną kolbą, to zrecenzuję go. :wink: Edited August 31, 2007 by M_a_r_c_i_n Link to post Share on other sites
fiedotow Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Jeśli chcesz coś o AK to proszę... http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=21928 Nie wiem, czy jest sens kontynuować temat... Odnośnie MP5 już też było... Poczytać i zestawić sobie. Link to post Share on other sites
Bartek_KGW Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Bez niczego AK Cymki wygrywa , ładnie wali na 60m w tym 45m celnie (kulki 0,20g) jeśli mam pisać recenzję to mogę zacząć :P PZDR Link to post Share on other sites
Szczups Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 mam kałacha cymy i jest świetny polecam go Link to post Share on other sites
Bardos Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) To świetnie że polecasz go, na prawdę cieszymy się że ci się świetnie sprawuje, ale mam takie jedno pytanko, dlaczego teraz i tu? Edited February 14, 2009 by Bardos Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 A ja gratuluję koledze Szczupsowi refleksu. Temat umarł śmiercią naturalną półtora roku temu, autor nie wnosi o odszkodowanie, więc miał być do zamknięcia. A post kolegi i tak nic nie wniósł nowego, nawet przewietrzenia. Podane linki chyba załatwiły sprawę wcześniej. Temat zamykam. Jeśli ktoś chce napisać coś konstruktywnego do ww. proszę o kontakt na PW. Otworzę... Link to post Share on other sites
Recommended Posts