gall_anonim Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) Witam Czy ktoś, kiedy kolwiek miał jakąś awarię w karabinie marki G&P. Chodzi mi głównie o eMki. Mam zamiar taką sprowadzić z Hong Kongu i nie wiem czy warto. Czy nie będzie tak jak z CA, że jak się trafi egzemplarz felerny to kiła, iła i mogiła. Pozdrawiam Edited September 3, 2007 by gall_anonim Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Ogólnie te karabiny znane są z dużo większej niezawodności niż CA... ja sie z awaria nie spotkałem. Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 G&P "cały" gb wzmocniony. Mimo to jak w każdym AEGu trafiają sie felery... Jednak można polecić bo same GB znane z dobrej wytrzymałości :) Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Chcesz więcej wiedzieć o replikach G&P przeczytaj sobie ten temat http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=10055 Sam jestem szczęśliwym posiadaczem broni tej marki i jak na razie bardzo dobrze mi służy. Mój znajomy miał problem z M4A1 G&P (ale to był właśnie jakiś feralny model), a mianowicie poszła mu zębatka, ale że karabin był na gwarancji wysłał do asgshop'u i w tydzień odesłali mu z powrotem (oczywiście już naprawionego). Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Na razie działa mi bezproblemowo. Od niedawna mam upg L2, zobaczymy czy terz będzie równie dobrze ;) Quote Link to post Share on other sites
Yankees[P.o.L] Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Witam ja kupilem M4A1 GP i jak wiekszoc tutaj mam same problemy najpierw spust sie zacinal na semi wogole nie chcial strzelac na auto dzialal normalnie a na semi znowu spust tak jakby przeskakiwal teraz mam taki problem naladowalem baterie na full chce strzelic a tu pupa nic tylko dzwiek tak jak by stuk silnika jak by byla juz bateria wyczerpana fakt jeszcze jeden ze mam gana juz rok i nie bylem na zadnej strzelance niestety sytuacja sie u mnie zmienila i nie mialem jak wiec mozna go uznac za nowy praktycznie nie uzywany strzelalem pod domem troche w puszki i tarcze jezeli ktos sie orietuje co moze sie dziac to prosze o sciana.gif odp. dzieki wielkie dla adminow: dalem ten sam post w innym temacie ale tam nikt nie odpowiada wiec zdecydowalem sie tutaj sprobowac Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Sorry ale po roku leżenia bateria zwyczajnie mogła sama za głęboko się rozładować i jest duże prawdopodobieństwo, że jest już martwa. A co do problemów to temat jak widzisz powstał w czasach kiedy repliki G&P były w Polsce bardzo mało popularne. Quote Link to post Share on other sites
Majster' Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Mi w M16 G&P poszedł tłok oraz jego głowica. Blokada spustu też nie jest wytrzymała :-F No ale po za tym to wszystko po ponad roku użytkowania jest w perfekcyjnym stanie! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts