Cat_Black Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 A mianowicie. Czy M92 można przerobić na elektryka, z wykorzystaniem np.: bebechów z USP Ewentualnie z wykorzystaniem jakiegoś innego gearboxa (jakiego osobiście nie mam pojęcia). Prosiłbym o pomoc ;) może ktoś robił kiedyś coś takiego? Ps.: Ja wiem że taniej gaziaka :mrgreen: kupić ale tu nie oto chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 To już łatwiej elektryczną berettę przerobić na 92'kę. Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Było by to nie prawdopodobne gdybyś tak przerobił broń. AEP i Spring to całkiem odmienne budowy, nie warte zachodu (bo i tak nie prawdopodobne) Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 kup to Quote Link to post Share on other sites
Cat_Black Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 kup to :) wygląda jak jakaś zabawka, nie wiem czy opłaca się inwestować w coś co może rozlecieć po 100 strzałach ;) (ale dzięki za link bo nie zauważyłem tego modelu w sumie przydałyby się jakieś opinie na jego temat.) Było by to nie prawdopodobne gdybyś tak przerobił broń. Rzeczy niemożliwe staram się załatwiać od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu ;) AEP i Spring to całkiem odmienne budowy, nie warte zachodu (bo i tak nie prawdopodobne) Odmienne budowy w jakim sensie? W springu jest mniej miejsca w wewnątrz? Jeśli możesz to doprecyzuj swoją wypowiedź. Bo szczerze mówiąc o ile się domyślam mechanizm wyrzucania kulki jest podobny i w springu i w AEP (chyba że mam błędne dane) To już łatwiej elektryczną berettę przerobić na 92'kę. M93? z tego co się orientuje jest większa od USP, więc pewnie bebechy też ma większe, a samo M92 do M93 nie jest za bardzo podobne. (więc jakoś nie widzę możliwości :) może mnie ktoś z błędu wyprowadzi) Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Odmienne budowy w jakim sensie? W springu jest mniej miejsca w wewnątrz? Jeśli możesz to doprecyzuj swoją wypowiedź. Bo szczerze mówiąc o ile się domyślam mechanizm wyrzucania kulki jest podobny i w springu i w AEP (chyba że mam błędne dane) Różnią się całkowicie budową wewnętrzną. Tu masz np. wgląd do 93-ki Tam gdzie w AEP-egu znajduje się GB, w springu jest magazynek... Nie przerobisz tego, nie ma szans. Skoro masz te 500zł i chcesz AEP-ega, poczekaj z miesiąc, dwa. Chińczycy wykradają od TMa plany i wypuszczają przed nim jego repliki. Tak było z USP, i tak samo będzie z B92F. Już jest chińczyk ( do którego podałem Ci linka), za chcwilę się pojawi pełnowartosciowy model TMa. Quote Link to post Share on other sites
Cat_Black Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 Tam gdzie w AEP-egu znajduje się GB, w springu jest magazynek... Nie przerobisz tego, nie ma szans. Czyli nie ma możliwości wykorzystania GB i magazynka (magazynku? zawiłości polskiego) z elektryka 93 w 92F springu? B92F. Już jest chińczyk ( do którego podałem Ci linka), za chcwilę się pojawi pełnowartosciowy model TMa. hmmm ciekawe ;) ja o 92 TM nie słyszałem jeszcze, może coś przeoczyłem. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Jak dalej chcesz przerabiać, to zrezygnuj, nie ma po co, pieniądze przeznacz mi, a wolny czas poświęć na zaparzenie mi herbatki ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts