melon Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Może dział nieodpowiedni, ale jak chciałem założyć temat w "zielonych" to mi jakiś błąd wyskoczył że nie mogę tam zakładać tematów :roll: Do rzeczy. w AUGu JG rozwaliła mi się gumka HU i nie mam teraz kasy na nową, lepszą. Mam w zapasie stockową gumkę CA wyjętą z XM177E2, a kolega oferuje mi gumkę wyjętą z jego M14 AGM. Która będzie lepsza ? Link to post Share on other sites
kalach Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 CA Link to post Share on other sites
melon Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 Słyszałem że stockowe gumki CA są do pupy i nawet te w Wellu są lepsze, więc stąd moje wątpliwości. Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 To weź TM, albo Systemę. Link to post Share on other sites
melon Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 To weź TM, albo Systemę. w AUGu JG rozwaliła mi się gumka HU i nie mam teraz kasy na nową, lepszą.Mam w zapasie stockową gumkę CA wyjętą z XM177E2, a kolega oferuje mi gumkę wyjętą z jego M14 AGM. Która będzie lepsza ? :roll: Przeczytałbyś chociaż w czym problem. Pytam o dwie konkretne gumki, któraś z tych dwóch chyba jest lepsza. Link to post Share on other sites
Recommended Posts