Wrobel Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Tak jak w temacie. Chcialem zasiegnac informacji ktory lepiej kupic? Oczywiscie domyslam sie Tokyo Marui jest lepszy ale czy jest to wspolwymiernie wyzsza cena do jakosci. Kasa zbyt duzej roznicy nie robi ale nie chcial bym wywalac 300zl bo bede mial na pudelku napis "Tokyo Marui" Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 0) Zapoznaj się z tym wątkiem: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=27970 1) Używaj polskich znaków! 2) Używaj opcji "Szukaj" 3) Wątek o G18C jest tu: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=27186&st=0 A tu jeszcze dodatkowy komentarz: http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...st&p=568430 Quote Link to post Share on other sites
Wrobel Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 ufff... przeczytałem całego! Wybiorę jednak TM bo kaski mi sie troszkę nazbierało po pracy w Holandii i trzeba sobie poszaleć i odreagować:) Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Jaka stronę polecicie do kupna Glocka 18C TM i 2 zwykłych (30 kulkowych) magazynków do niego? Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 OMG lol radzić Polakowi a on i tak źle wybierze. Quote Link to post Share on other sites
Wrobel Posted September 10, 2007 Author Report Share Posted September 10, 2007 Niektórym sprawia radość sypanie z Hi-Cap-ów do wszystkiego co sie rusza nie puszczając spustu. Innym większą radość sprawi jak im sie skończy Low-Cap w trakcie szczelania i trzeba go szybko wymienić. Piszesz lol i że źle wybrałem a ja uważam, że jak ktoś nie chce tego traktować jak tylko zabawy i stało się to jego hobby to może dołożyć więcej dla samego napisu "Glock" na pistolecie. Ktoś woli ta kasę przepić na 6 imprezach - ktoś mieć napis Glock. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Przez około rok byłem użytkownikiem Glocka 18C produkcji TM. Wspominan go bardzo miło, sprzedałem tylko dlatego, że po przesiadce z M16A2 na M4A1 rzadko po niego sięgałem, i się po prostu marnował. ( a inna rzecz że zbieram na L85A2 ;) ) Jeśli chodzi o porównanie do „podróbki”, to różnica jest znacząca... Nie twierdzę że CYMA jest straszna, za 150zł jest jak najbardziej OK., ale do produktu Tma się nie umywa. Świetne wykonanie, oznaczenia, bezawaryjne działanie, bezproblemowy aku, to tylko cechy Tma. W dodatku znacznie większa ilość fpsów, 220-230 w Tmie do 180-190 w CYMIE, co naprawdę widać gołym okiem, jak i świetny hop-up dzięki czemu zasięg jest ogromny jak na pistolet. Jeśli ma się pieniądze, to jak najbardziej się opłaca brać Tma. Firmowa replika zawsze będzie lepsza od jakiegoś „chińczyka”! Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Mam oba od prawie roku. Cyma jest zrobiona poprawnie i dziala niezle. To chyba jeden z ich bardziej udanych produktow (MP7 juz im tak nie wyszlo). Chinczyk w paru przypadkach prawie dorownuje TM. ''Prawie robi wielka roznice." Pod kazdym wzgledem TM jest lepszy. Bawie sie tylko Japonczykiem, a Chinczyk caly czas grzeje lawe rezerwowych w szufladzie. Jeszcze kiedys kupie AEPa i to bedzie TM (chyba ze Chinczycy zrobia cos lepszego od Japonczykow). Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 jeżeli komuś tak bardzo zależy na realiźmie to polecam glocka 18c KSC-KWA bo elektryk nawet się nie umywa do gazówki :) (pod względem realizmu oczywiście:) ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts