Wukasz Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 czyli z safara nie ma co zamawiac ?? kupowal ktos kiedys na www.safarasoftair.com ?? tak sie tylko pytam :wink: Pozdrawiam Veto Moj poprzedni post jest sprzed roku :) Tak gwoli scislosci, bo jak widac wiele sie zmienilo. Quote Link to post Share on other sites
robal Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 AEG podobnie... ale niektore czesci , kulki i gazowki znacznie taniej... Quote Link to post Share on other sites
bartazz Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Być może wprowadzono mnie w błąd, ale w tamtym tygodniu byłem w San Marino i szukałem sklepu Safara, ale nie mogłem go odnaleźć, więc zapytałem się pewnej polki, która pracuje tam w jednym sklepie i powiedziała, że chyba właściciel tego sklepu sprzedał go i teraz już nie ma go. Jednak mogła się mylić i nie bierzcie tych informacji jako wiarygodne, jeszcze może ktoś oprócz mnie wie coś na ten temat :?: , bo ja nie jestem pewny czy to prawda Quote Link to post Share on other sites
robal Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 mylila sie. Sam sklep zostal sprzdany/przeniesiony:) na dol. Czesto pytam sie goscia ze sklepu o sprzet wiec powiedzial by mi ze zlikwidowali:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts