Yber Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Witam. Przegłądając Allegro znalazłem tą oto replikę pistoletu maszynowego MP40. Zastanawiam się, czy nie zakupić sobie jej. Mam parę pytań do posiadaczy tego cacka: 1. Czy prędkość wylotowa kulki rzeczywiście wynosi 290 fps? 2. Jaki zasięg skuteczny i całkowity posiada ta replika? 3. Czy wykonanie nie jest byle jakie? 4. Czy waga podana na aukcji jest prawdziwa? Można oczywiście napisać coś od siebie. Nie obraziłbym się za recenzję. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Zastanawiam się, czy nie zakupić sobie jej. Mam parę pytań do posiadaczy tego cacka: 1. Czy prędkość wylotowa kulki rzeczywiście wynosi 290 fps? 2. Jaki zasięg skuteczny i całkowity posiada ta replika? 3. Czy wykonanie nie jest byle jakie? 4. Czy waga podana na aukcji jest prawdziwa? nie wiem czy ktoś to coś ma, bo cena jest strasznie z dupy! Jeśli bardzo zależy Ci na MP40 (np. robisz reko), to proponuję elektryczną wersję AGM. TO coś jest póki co nie sprawdzone. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz Komando Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Ja kupiłem dokładnie to dostałem ,gratis z zamówieniem z tanichmilitari. Więc Pistolet Maszynowy MP-40 Jest niecelny ,ale jak się nauczysz celować np. Jedną nóżką od szczerbinki to nie jest tak źle.Prędkość wylotowa chyba o 20fps zawyżona. Magazynek 32 kule , a trwałość ojoj 2-4 Strzelaniny i uszkodzony. Moim zdaniem hmmm.... sam zdecyduj :uśmiech: / zamÓwieniem, nÓżką. - Medi./ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts