hiena Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Czy ten magazynek http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1730 czyli mid-cap M16 Vietnam 110 od G&P będzie pasował do L85 A2 G&G Sprawa jest pilna bo zamówienie poszło a mnie po dokładnym obejrzeniu zdjęć naszły wątpliwości (tzn. tam gdzie jest wylot kulki u góry magazynka jest też sprężynka w takiej wypustce i ta wypustka na zdjęciu jest dłuższa niż w moim magu od eLki. Dzwoniłem do sklepu i mówili że chyba pasuje ale sprawdzić nie mogli bo eLek nie mają na stanie). Dzięki za ewentualne info. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 G&G wpawdzie nie macałem, ale w Army standardowe magi wymagają delikatnego poszerzenia tego wycięcia, o które zaskakuje zatrzask. Quote Link to post Share on other sites
hiena Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 Pasuje. Nawet się dolna linia magazynka ładnie komponuje z linią karabinu:-) Kulki podaje ładnie a i leży się w listowiu zdecydowanie niżej niż z długim magiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts