maciora24 Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Mam problem z głośnym silnikiem, cóż mam począć. Pomocy Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Po pierwsze miło by było jakbyś rtaczył nam powiedzieć jakiej firmy jest repolika. Po drugie na milion procent nie jest to głośny silnik tylko źle ustawiona pierwsza zębatka. Po trzecie jeśli sam na to nie wpadłes to lepiej nie grzeb samodzielnie bo możesz całkiem skaszanić podkładkowanie. Zwróć sie do jakiegos kolegi z doświadczeniem by Ci poprawił podkładki w GB. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Kupic silnik lozyskowany, naprzyklad Hammera, lub przezucic sie na repliki sprezynowe Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Na początek napisać jaki silnik, jakie zębatki. Potem wyregulować silnik, podkładki. Jak nie poradzi, to dać sobie spokój (no chyba, że to chińczyk i faktycznie to silnik sam z siebie hałasuje), bo to za dużo kosztuje. Mój silnik w F2000 (JLS) śmierdzi kolejką elektryczną i iskrzy jak wiertarka. Żenada. W takim wypadku zmienić silnik na jakiś markowy, TM najlepiej. Pisać po polsku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts