Jade Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Poszukuje polskiego sklepu, który posiadał by w swojej ofercie buttpack'a Alice (do szelek typu Y) w kolorze olive za rozsądną cenę (czytaj do 55zł). Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 http://www.usarmy.pl za 85 zł taniej nie ma nigdzie bo kiedyś szukałem ;) szukaj w komisie wmasg Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 do zamknięcia (kupiłem za 41zł nowy nie używany) Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 kontraktowy? Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 No nie kontraktowy :( ale to dla mnie większego znaczenia nie ma, dla mnie może być coś nawet wyprodukowane przez Eskimosów przy jednej świeczce z tłuszczu foki (bo wielorybów mi szkoda) ale żeby było w miarę tanie i żeby się trzymało. Quote Link to post Share on other sites
borman Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Buttpack M67 w oliv green po 49,00 PLN można bez kłopotu dostać, pisząc maila do hessianshop@inbox.com. Natychmiastowa wysyłka, a cena ok. Ja się nie zawiodłem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts