lobes Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Witam Gdzie w polskich sklepach internetowych dostane spreje maskujące broń firmy Krylon? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Chyba tylko na allegro. Jeśli chodzi o sklepy, to tylko farby NFM na military.pl. Quote Link to post Share on other sites
kali Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) www.fort.mil.pl - sklep jest u nas w częstochowie, ja tam właśnie Krylon kupiłem. Tylko chwilowo nie ma brązu, ale ma być. Edited October 7, 2007 by kali Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 czy ten krylon sprawdzi się do malowania hełmu abeesowego ? chciałbym go maznąć na oliwkę bądź na zgniłą zieleń. Quote Link to post Share on other sites
kali Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Przeleć go papierem ściernym i wal jak Ci się podoba. Jak znajdę aparat, to wrzucę foty mojego pomalowanego orzecha "pro teca" ;) i "Fritz'a" kumpla, który przypadkiem się u mnie znajduje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts