Alias83 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Gierka już dość leciwa ale jak dla mnie dalej daje radę. Interakcja z otoczeniem niesamowita. Polecam. Ciekawe czy ktoś pokusi sie o wypuszczenie dodatku ale w realiach współczesnych... to by było TO! Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ciekawe czy ktoś pokusi sie o wypuszczenie dodatku ale w realiach współczesnych... to by było TO! Z trailerów wynika że Jagged Alliance 3 będzie na tym samym/b. podobnym silniku, pozatym obecny dodatek - Sentinel(s?) jest w realiach powojennych z tego co pamiętam :) Quote Link to post Share on other sites
Alias83 Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Co do JA3 to czekam z niecierpliwością... a S3 (Sentinels) tak na prawdę prawie nie różni się od oryginału... i po jakiego grzyba dali w tej gierce te Pancerklein'y? Tylko psują cały klimat... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Panzerkleiny to nic, w Sentinelsach większym problemem jest sposób wyautowania tego paskudztwa (w S2 można je było przy odrobinie szczęścia ściąć ze snajperki albo za pomocą ciężkich granatów). Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Elo,gra sama w sobie dobra ale mi do gustu nie przypadła nie przepadam za takimi gierami Quote Link to post Share on other sites
janekb Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) W dodatku sentinels jest się po stronie niemieckiaj...:/ według mnie 2 rządzi :D Przepraszam, usuńcie go, nie spojrzałem na datę :/ Edited January 28, 2008 by janekb Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts