Frugo Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 tak jak w topicu http://budo.net.pl/viewtopic.php?t=13210 nie ma sensu wypisywac tutaj wszystkich jesli juz ktos to zrobil. [Edit - Wozny poprawil link] Quote Link to post Share on other sites
tlim Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Noże custom, sztylety, damast. http://www.tlim.net Quote Link to post Share on other sites
Mars Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 www.magna-arma.com.pl :) - niestety tylko Extrema Ratio i czasami jakiś włoski custom Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Zna moze ktos tego goscia ? http://mkrug.webpark.pl Zamazylem sobie zamowic nozyk do indywidualnych potrzeb, ze wzgledu ze bozia mnie pokarala mala lapka. Zima mam obiecane sfinansowanie czegos takiego w ramach prezentu i na sieci dorwalem taki link. Zwlaszcza interesuje mnie glownia typu Bowie, ach ta legenda :lol: No a kto z was nie chcial miec noza dopasowanego akurat do siebie i tylko w jednym egzemplarzu ? Wiec pytanie : Czy ktos mial wogle z tym facetem kontakt jakis, wie jak on robi, zna sie na tym co robi czy raczej klepie tandete ? Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Hehehe tlim spamerze :DPo znajomosci cie nie zbesztam ino powiem, ze klientow na noze custom to znajdziesz tutaj mniej wiecej tyle ile na forum o znaczkach pocztowych ;) No chyba, ze bys je ostrzyc zaczal :mrgreen: Jak nie ma jak jest khe khe ... Ja juz sie odezwalem - na gwalt mi potrzeba czego takiego tylko dobrze zrobionego ---> A naostrzyc to sobie sam naostrze byle by stal dobra byla a nie jak w orginale ... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Cynik na Budo wpadam rzadko - niestety nie mam tyle czasu by dzielic go na dwa fora .. praktycznie od 3-4 dni dopiero mam czas by posiedziec w sieci dluzej. Po drugie trening zabiera mi w pytke czasu. A po 3-cie - chcialbym miec kerambit z damascenki ... Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Dzikki dlatego na moje 10 wizyt na budo wypada jedna na wmasgu :twisted: Z damastu prezne rzeczy Tlim robi. Ale combatclaw sabertootha wymiata totalnie - daj maila to ci fotki wysle. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Cyniku to spytaj sie o tego goscia powyzej czy ktos wie jak on nozyki klepie ? Ja na Budo jestem raz na trzy miesiace i tylko jako wolny czytacz. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Jasne ze wie, krok po kroku setki razy to omawial ;) Ostatnio przeforsowalismy nowe forum wspolnie z Piterem - Masters of Steel i tam od poczatku do konca masz 150 tutoriali roznego autorstwa i "relacji" z robienia danego noza ;) Jedno co rzec moge to to, ze mozna tlimowi pozazdroscic warsztatu.. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 :Do usuniecia: Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 do wtorku usuwam cala ta dyskusje, zdecydowanie nie na temat. jesli sa jakies obiekcje lub propozycje inne prosze tutaj. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 25, 2004 Report Share Posted September 25, 2004 wie ktoś może, gdzie w PL można kupic bagnet M9 (nie licząc milityary za 750zł i zardzewiałego z allegro?) Quote Link to post Share on other sites
Gromowiec Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Dariusz skontaktoj sie z kuba bosski (allegro) on kiedys mial m-9 ale czy teraz ma to nie wiem.A jak by nie mial to moze go "sprowadzic". Pozdro Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 kuba ma ceny jak w austrii...:) a towar wygląda...jak po wojnie zwykle..:) M9 dostałem okazyjnie pare miesięcy temu - nówke z instrukcją :) Quote Link to post Share on other sites
Gromowiec Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Ja znam Kube osobiscie i wiem jak z nim bys2 pogadal to sadze ze mogl by ci i mowego m-9 zalatwic.Pytales wiec Ci napisalem ''moje dojscie ' 'pozdro darek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts