SebekASGManiak Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 (edited) Witam jaki pas nośny będzie pasować do tegoszto mp5 ? Witam jakiej firmy i do jakiego modelu będą pasować magi do tego mp5 ? ;] zależy mi na mid capie ok 60-70 kulek, ponieważ ten dokładany do mp5 ma tylko 20 i jest bez blokady :/ EDIT Aha miałem jeszcze zapytać czy będzie pasować do niego luneta na 11mm (Tasco 4x20 ) bo kiedyś ktoś pisał że po lekkim nacięciu wchodzą żeczy na szyne 11mm Edited November 3, 2007 by SebekASGManiak Link to post Share on other sites
militarius5 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 i jeszcze podwieszanego granatnika brakuje... :wink: Ad. 1 Ta MP5 nie ma uchwytów do pasa nośnego. Ad. 2 Magi są jedynie oryginalnie, firmowe. Ad. 3 Po co Ci ta "lunetka" do MP5? Do takiego zasięgu nie ma potrzeby... :killer: Link to post Share on other sites
SebekASGManiak Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 No to mnie pocieszyłeś :F najbardziej mi na pasie zależało .... Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Kiedyś miałem ją. Zaczepy dorobiłem. Z przodu dałem oczko od chinola, z tyłu ucho własnego wyrobu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts