Piciasek Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Witam wiem że kolejny raz zdarza widzieć się wam taki temat lecz teraz chodzi o coś nowego ponieważ zauważyłem na stronie www.cybergun.pl iż są dwa kalashnikovy black i ten nowy czy różnią się one od siebie czymś czy tylko tym ze za 139 dostajemy magazynek hi-cap 300 kulek. Chcę wiedzieć ponieważ mam zamiar kupić któregoś z nich. Słyszałem również,że są wadliwe. Prosiłbym o podanie swojej opinii. Pozdrawiam Picia :) Link to post Share on other sites
obrzyn Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Mogę się wypowiedzieć n/t tego za 139 zł. Kolega kupił, nie dało się trafić z 3m w prześcieradło. Są wadliwe. O wersji black będe mógł sie wypowiedzieć w sobote/ poniedziałek(kolega ma zamiar kupić) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
generalsimus Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ja kupiłem tego za 139 i jestem z niego jak najbardziej zadowolony. Działa bez problemu. Link to post Share on other sites
obrzyn Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jutro rozbieramy, probujemy naprawiać... Jak się coś uda to napisze, ale kłopot leży chyba w takim małym kawałku plastiku, który wystaje gdzieś za lufą. Link to post Share on other sites
Recommended Posts