diomas Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Witam. ostatnio czytałem na forum że są dostępne w necie magazynki do tej repliki, lecz nieznalazłem żadnego. Jeśli ktoś wie gdzie ten magazynek można dostać bardzo proszę o odp.Podaje link do Uzi : http://allegro.pl/item263090118_uzi_co2_me...ezki_2_2kg.html Quote Link to post Share on other sites
diomas Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 odnalazłem taki magazynek jest on dostępny na www.wgcshop.com wystarczy wpisać w wyszukiwarce "uzi" będzie tam ten magazynek jest on 22 licząc od góry.Lecz niejestem pewien czy to jest dokładnie ten. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Na opakowaniu od dodatkowego magazynka do tego UZI widziałem w instrukcji rusynek z czymś, co do magazynka dołączone nie było. Wkręcało się to to zamiast tej dużej śruby dociskającej kapsułę CO2 i w tym czymś znajdował się standardowy zawór do nabijania greengazem. Samego takiego ustrojstwa nigdzie nie widziałem. A czy magazynek od WA będzie pasował do KWC to raczej mało prawdopodobne. A tak poza tym to cały szkielet wraz z osłonkami przyżądów celowniczych jest wykonany z tworzywa, więc opis tego UZI na Allegro jest nieco przekłamany ;) Quote Link to post Share on other sites
diomas Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 a wiesz jak takie coś się nazywało? Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 A czy magazynek od WA będzie pasował do KWC to raczej mało prawdopodobne. Błąd. WA to ABSowa kopia KWC przystosowana do green gazu, nie CO2. Quote Link to post Share on other sites
diomas Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 Czyli będzie napewno pasowała? Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Tego czy napewno to Ci nie powiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts