Wombat Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Czy zdarzyło się wam, żeby tłok nie wracał do pozycji spoczynkowej (przedniej) nawet po strzelaniu na single? Jakieś pomysły co może być przyczyną? Gearbox to stockowy V.6 od Marui. Edited November 6, 2007 by HubertNapierala Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 V6? Aby może p90? Czasem zużywa sie w nim taka wajchetka rozpinająca układ w odpowiednim momencie. Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 W tym przypadku thompson, ale Gb ma ten sam. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 To najpewniej tak jak pisałem zużyła sie taka wystajaca (po lewej jeśli dobrze pamiętam) nieco do przodu wajcha odpowiadajaca za rozpięcie układu. Poszukaj w tematach o p90 bo to dość popularny problem. Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Ok, dzięki Poldeck, zobaczymy co z tego wyniknie. Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 Hi again, Dostałem od Specshopu wyjaśnienie mojego problemu (moja replika jest u nich na gwarancji) i we wszystkich thompsonach jakie u nich są, tłok zostaje w tylnej pozycji na semi. Czy zatem repliki z gearboxem typu 6 strzelają zawsze z napiętej sprężyny? Z tego co zasłyszałem, tylko PSG-1 tak ma, ale może się mylę. Widać ten typ tak ma Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts