Szopenp Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 ghost jest dobry tylko jest jeden problem ze jak umrzesz to juz nieżyjesz, a czekanie az reszta ekipy dokończy albo proszenie ich zeby zrestartowali mape,k która btw bardzo dlugo sie ładuje (praktycznie niezalerznie od kompa). Ale dla ludzi bardzo ostrożnych bardzo miłe scenariusze:))) Quote Link to post Share on other sites
kAcAj Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Pisałm o GRAW2 (Ghost Recon Advanced Warfighter 2), tam jest coop podobny (w sensie mechanizmu) do Vietcong-a, no ale są tylko 3 mapki. Po za tym polecam pościąganie fanowskich misji coop do OFP i ArmA, niektóre są naprawdę boskie ;). Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 OFP ma tak genialny edytor, że nawet zrobienie samemu fajnej mapki na coopa nie sprawia trudności. Nie trzeba nawet jakiegoś specjalnego scenariusza- kawał terenu na Nogovie, odział wroga i hajda :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Szopenp Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 no wlasnie widze ze do ofp jest tego strasznie duzo. jak by ktos mial jakies specjalne (ulubione) mapy/pacze itp. to z checia bysmy wyprobowali. A moze ktos zrobil swoja mape/kampanie?? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Największe strony z misjami, modami, mapami i setkami addonów do OFP: czeska: http://ofp.gamepark.cz/index.php?newlang=eng polska: http://www.ofp.imro.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Rainbow Six: Raven Shield jest bardzo wciągający w trybie CO-OP, Przypomina airsoft, bo zazwyczaj po jednej kulkce giniesz :-) Na najniższej trudności jest bezstresowe koszenie komputerowych przeciwników, na najwyższej można wpaść w kompleksy. Słowem - gra dla wszystkich. Ponadto ma nisie wymagania sprzętowe - nawet na laptopach można płynnie pograć. Quote Link to post Share on other sites
GUmeR Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Też mamy ten sam problem z kumplami. Do wymienionych wyżej dodam: Doom3: http://lms.d3files.com/Coop-Doom-3-Mod.php Half-Life2 : http://www.planetdawson.com/synergy/index.php?cp=info Zaznaczam że nie testowałem osobiście, ale nie sądzę aby chodziły na piratach, przynajmniej HL2 ma raczej nikłe szanse. Za kilka dni przyjdzie nowy komp, jak znajdę czas i nie zapomnę to opiszę wrażenia. Quote Link to post Share on other sites
killa Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Ghost Recon i dodatki: -Island Thunder -Desert Siege Stare ale jare. Według niektórych lepsze od GRAW'ów. Dosyć wymagające, a mapy nie czytają się długo. W "IT" dodali świetny tryb Defend, 8 mapa na poziomie ELITE jest nie do zrobienia bez respow :-F Poza tym, naprawde wymaga zgrania i współpracy. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Stare ale jare. Według niektórych lepsze od GRAW'ów.Czy lepsze... na pewno inne i rownie dobre. Pierwsze Ghost Recony miały ducha Rainbow Sixa, świetnie się grało. Żałuję, że w multi nie miałem okazji dłużej pograć. Quote Link to post Share on other sites
Szopenp Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 (edited) GRAW jak juz wspominalem wyzej, nie jest fajny poniewaz ja zginiesz to niezyjesz:/// i trzeba od nowa mape ladowac:// o ile sie orietuje to w tych nowych wersjach nie zmienili tego. No chyba ze sie myle? mozna tam ustawic jakis respawn np ze masz 5 zyc czy cos w tym stylu? btw. jest tryb coop w GRAW 2?? Edited December 4, 2007 by Szopenp Quote Link to post Share on other sites
killa Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Ja nie pisałem o GRAW, tylo o pierwszym Ghost Recon, i tak są tam respawny. Nawet w liczbie "Infinite". Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 AvP (na pewno jedynka, nie wiem jak dwójka). Sam zarwałem kilka weekendów z kuzynem odpierając hordy obcych na wszystkie możliwe sposoby (nawet z kolby jak trzeba było), byle dobiec do cholernego bunkra. Więc full Coop jest., a i zabawa przednia. Rune (Halls of Valhalla nie wymagane, ale fajne). Fajnie się gra coop'a, bo czasami trzeba przejścia poszukać. A im więcej ludzi tym szybciej idzie przeczesanie jaskini. A jak trzeba to i duele są dobre. Też zarwane weekendy. Delta Force. Chyba tylko w 'jedynce' jest rasowy coop, ale nie wiem na pewno, bo w inne na LANie nie grałem. Grafika do bani, ale zabawa dobra. Jeśli strzelanki nie są wymaganiem, to może coś jeszcze wymyśle. Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 ARMA - zobacz przyklad z wczoraj http://vimeo.com/2779367 Quote Link to post Share on other sites
xnoirx Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Polecam Insurgency (mod do HL2). Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Ja polecam SWAT 4 w multi tam masz tryb cooperativ. Quote Link to post Share on other sites
Piwo Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Synergy - mod hl2 na silniku orange box Insurgency - mod hl2 Quote Link to post Share on other sites
ToMeKs123[PL] Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Project Reality :killer: (taki mod do Battlefielda 2), on jest naprawdę reality, i co ciekawe, może w 0.9 będzie nasza armia :twisted: ciekawych odsyłam tutaj :oficjalna strona project realityi tutaj:strona polish project Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Polecam http://vimeo.com/2858225 grającym w ARMA lub zastanawiających się co wybrać, żeby było przyjemnie i pożyteczne. Tym zainteresowanym polecam także filmy Ufomana także na Vimeo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts