Westie Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 http://www.gunsnguys.com/ishop/Contents/Sh...mp;cboManuf=999 Sześć modeli - dwa czterocalowe, dwa sześciocalowe, dwa ośmiocalowe, wszystkie na CO2, z szyną pod optykę, kompletem łusek i speedloaderem w komplecie. Tylko cena zupełnie nie wingunowa. 1600 HKD, czyli 206 $. Bez wysyłki. Ale i tak są śliczne, zwłaszcza sześciocalowiec. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Piękne. Może Tajgun sprowadzi. Jak tak to chętnie kupie wraz z dodatkowymi łuskami. A cena 200 USD to pewnie chwyt przedgwiazdkowy. A zresztą przy dzisiejszym kursie dolara to nie jest majątek. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Taaa, tylko nawet Tanaka sobie mniej liczy... To mnie najbardziej boli. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Śliczności. Tylko obawiam się, że cierpią na powszechną przywarę replik na CO2 - są mocne jak cholera, co IMHO dyskwalifikuje je jako broń boczną (tzn. z założenia przeznaczoną do strzelania na mały dystans). A że jeszcze bez blow-backa :-F mogą mieć naprawdę chorą prędkość początkową. Kurczę, ucieszył bym się, gdyby jakaś firma zaczeła robić repliki, w których można by prosto regulować dawkowania gazu (odkręcać / przykręcać zaworek). No, chyba, że ktos już to robi (nie siedze w gaziakach, to sie nie znam). Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Piękne te rewolwery XD, A co do mocy.... to one mają być do rosyjskiej ruletki a nie AS XD Ahhh gdyby były konwersje na Full Steel XD Zaraz zaraz... czy mi sie zdaje czy tutaj pisze "Description: Full Metal Revolvers" To by tłumaczyło cenę i podnosiło mój apetyt o 600% XD Edited November 12, 2007 by Ukesu Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Aha. Dlatego takie drogie. Teraz mam dylemat, którą z absolutnie niepraktycznych spluw kupić - rewolwer WinGuna czy obrzyna Wa Shan. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Jakiego Obrzyna??Daj link.A rewolwery są Przepiekne. Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Jakiego Obrzyna??Daj link.A rewolwery są Przepiekne. Tutaj LINK do tego obrzyna, akurat na kulki 6mm. Są jeszcze wersje z długą lufą, długą na kulki 8mm, i krótki na 8 mm. Na ArniesAirsoft dosyć pozytywnie się o tym cacku wypowiadają 8-) Co do rewolwerów, to one droższe nawet od Marushinowskich, ale jeśli będą się sprawować lepiej od nich, a zapasowe łuski będą w ludzkich cenach, to to może być naprawdę łakomy kąsek. Edited November 16, 2007 by mike2156 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts