Soku Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Chodzi mi o te buty: http://rangershop.pl/product-pol-114545889...G-Skorzane.html Czy wiecie coś na ich temat? Ogólnie szukam butów na zimę do miasta do 250zl. Czy wybralibyście je na moim miejscu? Quote Link to post Share on other sites
kali Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Za tyle już można wychaczyć na Allegro Kupczaki. Tyle, że są one dość pancerne, ale gore-tex jest. Quote Link to post Share on other sites
Soku Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 A możesz dać jakiś link? Chciałbym jednak wiedzieć coś wiecej o "Buty MAG Skorzane" Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Na miasto? Kup sobie jakieś trekingowe np. Lafumy czy Salomony, w tej cenie raczej bez membrany oczywiście i zaimpregnuj. A tanie Kupczaki sobie odpuść bo to nie Kupczaki tylko Wojasy lub inne. Quote Link to post Share on other sites
Soku Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Ale mi nie chodzi o Kupczaki, tylko o te buty z tytułu tematu... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 To mówię. Kup trekingowe. Quote Link to post Share on other sites
Soku Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 A dlaczego odradzasz mi te buty? Znasz je, czy nie podoba Ci się ich wygląd? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Nie podoba mi sie właśnie to, że ich nie znam :) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Buty wygladają jak n-ta podróbka Magnumów, którą niechybnie są. Oczywiście nie możemy ci zabronić kupowania niewiadomej jakości podróbki mocno średniej klasy butów jakimi są Magnumy ale nie widzę powodu żeby ci je rekomendować. Jeśli odpowiada ci ten "dizajn" to lepiej kup orginalne Magnumy, jeśli chcesz mieć buty dobrej jakości kup tańsze buty renomowanej firmy - tak jak napisał mizantrop Wukasz. Quote Link to post Share on other sites
Soku Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Dzięki bardzo, nie wiedziałem co mam sądzić o tych butach. A jakie buty proponowalibyście mi w cenie do 250zl? Najlepiej z jakiejs dobrej skóry. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Ja? Odludek? W tej cenie butki niemieckie np. te http://www.allegro.pl/item263733860_buty_b...ozmiar_285.html EDIT Choć na miasto, znajomy podpowiada, faktycznie trochę buciory :D Edited November 12, 2007 by Wukasz Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 W pełni popieram BW2000. Owszem są to "trepy" ale są to prawdopodobnie najlepiej wykonane, etatowe trepy w Europie - konkurują z nimi jakościowo dopiero droższe buty z USA. Natomiast nie są to "lekkie buty taktyczne" bo nie mają nimi być. Quote Link to post Share on other sites
Soku Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 A jak można ustrzec się podróbek, bo słyszałem, że takowych też jest dużo? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts