dzicza Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Co mogę wymienić w tej broni? Aktualnie FPS wynosi 450. Cena nie gra roli, no może w małym stopniu... ale będę wszystko stopniowo kupował. Ma ktoś strone do wszystkich części do L96A1? Nie wiem czy to ważne ale czy przy wymianie sprężyny na taką jakąś dobrą to trzeba by było wynieniać cały mechanizm, obudowę? Bo kumpel mi takie zdanie zarzucił: "Bo być może wszystko ci się rozj**ać" Każda pomoc się liczy 8 ;-) Jeszcze jedno mnie ciekawi.... :roll: Jak strzelać z metalowych kulek: http://www.allegro.pl/item267004866_metalo...200_sztuk_.html to jaka musiała by być moc żeby można by było z nich normalnie strzelać (żeby dobrze latała ;] ) Napisałem tutaj a nie w temasce "Jestem zielony" bo tutaj uważam że będzie więcej fachowców w dziedzinie sprężynowej Edited November 13, 2007 by Paramedic Link to post Share on other sites
Mariusz Komando Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Powiem jedno albo zamieniaj nic ,albo np. zmetalizuj części i wymień sprężyne na lepszą. Bo na Tych z częściach ABS-u taka siła może niewytrzymać Ale nie miałem styczności z tą replikom więc niejestem pewny Link to post Share on other sites
dzicza Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 (edited) Mariusz Komando a wiesz może skąd dostać prawidłowe części? Przed zakupem części do tuningu proponuję najpierw zakup słownika ortograficznego. Kolejny niechlujnie napisany post zostanie skasowany bez ostrzeżenia. Medi. Dajcie linki, chociaż jedną do jakiegoś sklepu z częściami ^^ Edited November 15, 2007 by dzicza Link to post Share on other sites
Recommended Posts