macgyver Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Witam! Którtkie pytanko. Do tej pory pakowałem do Glocka KWA Ultrair. Czy zwykły litrowy Green Gas STTi, ten w łaciato-zielonej butelce da radę na blowbacku? Czekam na odpowiedzi ludzi, który owy gaz pakowali do tych glocków. Pozdrawiam, Mac. Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Witam! Którtkie pytanko. Do tej pory pakowałem do Glocka KWA Ultrair. Czy zwykły litrowy Green Gas STTi, ten w łaciato-zielonej butelce da radę na blowbacku? Czekam na odpowiedzi ludzi, który owy gaz pakowali do tych glocków. Pozdrawiam, Mac. Oczywiście, każdy GG da radę, bynajmniej ja preferuję ULTRAIR zamiast tego "łaciatego" (nim też nabijałem Klocka [mam G17 ale to dużej różnicy nie robi]). Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 I nie zauważyłeś jakiejś większej różnicy w mocy blow backa, wydajności? Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Top, ultrair i ten łaciaty to to samo, przynajmniej tak samo kopie w moim kolcku. Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ja w swoim Klocku używałem większości gazów dostępnych na polskim rynku i uważam że ultrair i właśnie ten łaciaty są najlepsze :) mają największą moc - jeżeli można tak to nazwać więc nie poczujesz różnicy :) pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts