Equil Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Gdzie kupię Australijski mundur w DPCU? Jedyne co znalazłem to aukcje jednego gościa z Australii na ebayu. Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 I chyba tylko to ci zostaje...Jeszcze ewentualnie mozesz sprobowac na www.camoshop.com.au. Ja mialem na tyle szczescia, ze swoj komplet dorwalem na Allegro Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 W zeszłym tygodniu w warszawskich KDT widziałem bluzę w tym kamulfażu. Nie wiem jak się ma sprawa z oryginalnością, nie znam też ceny. Ale było. Link to post Share on other sites
Troll Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) W KDT jest jedna bluza w maleńkim rozmiarze z tego co pamiętam (chyba że tamta się sprzedała i inną ściągnąli). Kiedyś jeden koleś miał także spodnie, ale także w maleńkim rozmiarze (inny koleś niż ten co miał bluzę). I obydwa były orginalne. Ogólnie ciężko z tym sprzętem i sadzę że poza ebay-em lub bezpośrednim kontaktem z australią (ja tak zrobiłem) ciężko Ci będzie dorwać... Edited November 20, 2007 by Troll Link to post Share on other sites
Recommended Posts