Zegal Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Witam, jak w temacie, proszę o konstruktywne wypowiedzi ludzi którzy toto macali/oglądali a nie teoretyczne dywagacje typu "słyszałem że...". Porównania oraz fotografie mile widziane :) pozdrawiam. PS. wyszukiwarka=0 wyników. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Nie wymieniłeś jeszcze "posiadaczy" ich sprzetu ale pomimo to chętnie zabiore głos :). Już od jakiegoś czasu użytkuje ich R.A.C.K'a w kolorze woodland z kompletem ładownic i kieszeni. Powiem Ci że jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Bardzo dobra jakość użytych materiałów, mocne szycie, pancerne klamry, kilka razy zdarzyło mi sie je przydeptać w domu buciorami i nadal są w 1 kawałku. Swego chesta kupiłem jako używany, kolory były intensywne, a pomimo mego ciągłego użytkowania takie są do tej pory. Jutro chętnie zamieszcze dokładniejsze zdjęcia a narazie zamieszcze link do identycznej kamizelki na wgc: KLIKNIJ Quote Link to post Share on other sites
Zegal Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 Dokładnie takie sobie zamierzam nabyć - dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Mogę prosić o namiary tej firmy? Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jak najbardziej adres www z metki KLIK Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Dobrze jestem mniej inteligentny ale jak wydobyć ceny produktów na tej stronie ? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Szukać u dystrybutorów np. na WGC bo na stronie producenta ich po prostu nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts