zatyk Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Witam wszystkich Maniaków Mam pytanie czy posiada ktoś plany tego karabinu?? na internecie nic nie znalazłem (chyba ze słabo szukałem). Z góry dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) Plany znaczy szkice techniczne ? PEwnie na google jak dobrze poszukas znajdziesz, albo patrz stronę producenta. Tak na boku, czytałem opinie snajperów na ProfessionalSoldiers i SOCNET (polecam posty LongRange1947 - ex. instruktor SOTIC) i podobnie jak M110, karabin dużo szczeka ale mało gryzie. Okazuje się że amunicja .408 ma tendencję do awarii przy wyższych temperaturach, coś czego producent nie przewidział podczas testów w przyjemnym klimacie. Ponoć snajperzy z 5th SFG(A) którzy testowali go w Afganistanie (podobnie jak i M110) mieli mieszane opinie. Edited December 1, 2007 by LittleBird Quote Link to post Share on other sites
boalorka1 Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Plany? A napisz do firmy Chey-Tac czy nie zechcieliby wydac Tobie pakietu Technical Data Package i moze przy okazi praw licencyjnych, o ile ladnie sie zapytasz... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts