DyingFetus Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 gwarancję tracisz tylko jak rozkręcisz gearbox.z konwersją,hop-upem itd możesz robić co Ci do głowy przyjdzie Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Komory HU nie ma potrzeby wg. mnie zmieniać... Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Do zmiany jest cylinder, lufa, gumka aku (więc też i ładowarka), sprężyna - to tak na początek :D Quote Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Tak czytam i się zastanawiam czy naprawdę wszyscy przerabiają repliki? Praktycznie wszędzie widzę zdania typu "na początek trzeba wymienić gumkę, lufę...(i jeszcze trochę)". Sam sie zastanawiam czy warto dłubać przy swojej emce i czy wydanie kolejnych kilkuset złotych na części zrobi aż taką różnicę żebym zaraz po zakupie miał to wszystko wymieniać. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Ogólnie to dobrze Boyi kupić na customs.pl i już mieć co należy zmienione, za tę samą cene. Quote Link to post Share on other sites
Fall0ut Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 dzieki wszystkim za cenne porady.. czyli mowicie ze jak narazie uzbieram na : http://customs.pl/produkty.php?product=12&cat_link=3 to wystarczy ? nie chce wydawac majatku na replike ale tez nie chce byc z 'tylu" podczas strzelanki. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ogólnie to dobrze Boyi kupić na customs.pl i już mieć co należy zmienione, za tę samą cene. No gdyby nie fakt że swoją emkę już mam w domu to pewnie bym tak postąpił. Teraz jeszcze takie pytanie(szczególnie do tych którzy nie dłubali za dużo przy tej replice) jakich kulek używacie, jak macie ustawiony hop up i jak celownik? Sam używam aktualnie kulek 0,25g, hop upa mam praktycznie na minimum ustawionego a celownik maksymalnie w lewo przesunięty. Celność sprawdzałem w odległościach 12-27m(na tyle działka pozwala a w polu jeszcze nie testowałem) i jest generalnie taka se tzn w człowieka bym trafił ale powyżej 30m chyba by już bardzo trudno było. PS. Po namyśle stwierdziłem że w najbliższym czasie wymieniłbym gumkę i lufę na precyzyjną + kolimator. Nie chcę za bardzo z fpsami przeginać no i im więcej będę grzebał tym większa szansa na rozwalenie czegoś jest. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts