Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

mb03 well pomocy

Recommended Posts

Witam.

Kupilem ta raplike http://www.gunfire.pl/product-yid-11521896...03B-czarny.html i sie wpakowalem w bagno, bo ten karabin nie strzela. Nawet z 40m nie moglem po****wiac sasiadki walac jej kulke w okno :( Co doradzicie zeby zmienic w nim. Nie bardzo sie znam na tym wiec prosze o pomoc expertow w tej dziedzinie. Podawano ze ma 400-430fps. Co zrobic zeby jego predkosc wtlotawa zwiekszyc do 500-550fps? Chcialem zmienic cylinder ale nie moge znalesc do tej repliki. Jeszcze jedno czy aps2 to to samo co mb03, czy czesci podejda do mojego z aps2? Milo by bylo zebyscie podali jakies linki z produktami ktore warto kupic (chodzi mi o czesci)

Z gory dziekuje :!:

Jak czytam takie posty to zaczynam wątpić w ludzką inteligencję....... :poddanie:

Co do tematu:

kupiłeś replikę sprężynową który tylko z wyglądu jest snajperką. Nie ma w sprzedaży żadnych części do niej. Krótko mówiąc wywaliłeś kasę w błoto. Nic z tym nie zrobisz. Jeśli chcesz być snajperem to uświadom sobie to, że to koszt od 2000 zł w górę na samą replikę. Po raz nie wiem który napisane to samo na tym forum.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Pozostaje Ci kombinowanie samemu, tuning domowej roboty. Jak masz głowę na karku, to może coś osiągniesz i może uda Ci się skombinować z tego mb03 coś, co strzela mniej więcej prosto i ma jakąś wartość :P .

Do mb03 pasują części od vsr ...

wiem bo mam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...