gadu Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Witam. Kupilem ta raplike http://www.gunfire.pl/product-yid-11521896...03B-czarny.html i sie wpakowalem w bagno, bo ten karabin nie strzela. Nawet z 40m nie moglem po****wiac sasiadki walac jej kulke w okno :( Co doradzicie zeby zmienic w nim. Nie bardzo sie znam na tym wiec prosze o pomoc expertow w tej dziedzinie. Podawano ze ma 400-430fps. Co zrobic zeby jego predkosc wtlotawa zwiekszyc do 500-550fps? Chcialem zmienic cylinder ale nie moge znalesc do tej repliki. Jeszcze jedno czy aps2 to to samo co mb03, czy czesci podejda do mojego z aps2? Milo by bylo zebyscie podali jakies linki z produktami ktore warto kupic (chodzi mi o czesci) Z gory dziekuje :!: Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Nawet z 40m nie moglem po****wiac sasiadki walac jej kulke w okno :( O ja &*(%^*&$% wymiękam :wink: :poddanie: Link to post Share on other sites
gadu Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 moze przesadzilem ale nie mam miarki w oczach do okna mojej sasiadki bedzie ze 60m ale chce sie dowiedziec czy czesci do aps2 beda pasowac do mojego bo nie moge znales rzadnej czesci do mb03 pomocy Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Jak czytam takie posty to zaczynam wątpić w ludzką inteligencję....... :poddanie: Co do tematu: kupiłeś replikę sprężynową który tylko z wyglądu jest snajperką. Nie ma w sprzedaży żadnych części do niej. Krótko mówiąc wywaliłeś kasę w błoto. Nic z tym nie zrobisz. Jeśli chcesz być snajperem to uświadom sobie to, że to koszt od 2000 zł w górę na samą replikę. Po raz nie wiem który napisane to samo na tym forum. Link to post Share on other sites
gadu Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 ok dzieki za odp mysle ze mozna zamknac close plz Link to post Share on other sites
Slaw Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Pozostaje Ci kombinowanie samemu, tuning domowej roboty. Jak masz głowę na karku, to może coś osiągniesz i może uda Ci się skombinować z tego mb03 coś, co strzela mniej więcej prosto i ma jakąś wartość :P . Link to post Share on other sites
Bienia Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Pozostaje Ci kombinowanie samemu, tuning domowej roboty. Jak masz głowę na karku, to może coś osiągniesz i może uda Ci się skombinować z tego mb03 coś, co strzela mniej więcej prosto i ma jakąś wartość :P . Do mb03 pasują części od vsr ... wiem bo mam :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts