jumbo71 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy ten granatnik: http://starairsoft.com/product_detail.php?productid=203 będzie pasował do L85A1 Army Słyszałem też, że można pod pasować granatnik od G36 http://starairsoft.com/product_detail.php?productid=204 Czy ktoś już ma to cacko i mógłby mi coś na ten temat napisac? :-F Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 pierwszy link;jest nawet napisane,że do L85,więc musi pasować ;-) co do tego od G36 to nie wiem :lol: Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Jeśli zakładałeś to do L85A1 Army to możesz powiedzieć że pasuje, jeśli nie to raczej kolege wprowadzasz w błąd i skończy sie to niepotrzebnymi nerwami i wydatkami. Karabinki wbrew pozorom się różnią od siebie i może to nie pasować. Quote Link to post Share on other sites
jumbo71 Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 misza128, dokładnie tak jak mówisz, już słyszałem właśnie taka wersje kilka razy :( Dlatego też szuklam kogoś kto poaida taki granatnik na L85A1 Lub kogos kto ma granatnik do G36 i mieszka w okolicach Wrocka bym mógł oblukać jak to wygląda i czy podejdzie. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Jak już pisałem wcześniej ten granatnik jest przewidziany do repliki stara, stąd na pudełku wielkie "FOR STAR L85 ONLY" jak będę miał chwilę to posprawdzam czy pasuje do army ale muszę mieć czas a na razie z nim marnie :/ Edited January 10, 2008 by KicpA Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Temat stary, ale odświeżę dla wiedzy innych, którzy mogą szukać informacji. Co jakiś czas w sieci można znaleźć zdjęcia Eli Army z zamontowanym granatnikiem Stara/Aresa. Czyli da się tego dokonać (lecz na pewno tylko po przeróbkach). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts