Mateo Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 przy przejeżdżaniu przez wydmę pustynną samochód "zawisł", z racji małego prześwitu i dużej masy, c Jak Humvee ma mały prześwit, to moje Volvo jest bigfootem ;-) Znajdź inny samochód terenowy, który ma bez modyfikacji zawieszenia prześwit rzędu 430 mm. Def ma około 250 mm. W terenie to trzeba umieć jeździć i nie przeszkadzać samochodowi. :-) Quote Link to post Share on other sites
Darhus Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Bez techniki to sobie można pojechać na grzyby :) Sam osobiście posiadam Monterey-a z blokadą tylniego mostu 4 x 4 nie raz na początku myśląc iż trzymajc samą kierowinice przejade przeszkodę nieżle się zdziwiłem :) Trzeba takimi autami po trenować jazdę w terenie a nie będzie popularnego "zwisu" Quote Link to post Share on other sites
mieciu-saper Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Swoją droga dziwię się, czemu WP nie zamówiło kilku egzemplarzy Krejzi Soldżera. Z pewnością byłoby to tańsze niż zabawa z tymi HUMMVEE z demobilu amerykańskiego A nóż widelec, wyszłaby polska kopia zwana "Wkrętarka" albo "Podbipięta" Z tego co mi wiadomo to mamy TURa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts