przemooo Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Witam, Ponieważ nie znalazłem nic na temat tych zestawów, może ktoś je użytkuje lub użytkował i mógł by je opisać co sie dzieje czy warte ceny ? Lub co byście radzili zakupić aby zwiększyć osiągi i kulturę pracy klamki ? Pozdrawiam. Przemooo Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 A do jakiej repliki? Quote Link to post Share on other sites
przemooo Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 Mk12 Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Zębatki same z zestawu 300% (helikalne) użytkuję na sprężynie sp140 podwójnie łożyskowanej i po ponad 2k bb na singlu i czasami krótkim auto spisują się dobrze - trochę się zęby skośne wyostrzyły ale żadnych pęknięć nie zauważyłem. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mieciu-saper Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 To może odświeżę temat http://gunfire.pl/product-yid-1152190056-Z...t-Gear-Set.html zestawik ładny tani no i ponoć wytrzymały. Mam pytanie czy ktoś montował to u siebie albo wstawiał inne części tej firmy? Quote Link to post Share on other sites
MATTmcz Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ja mam to cudo :) sprawuje się całkiem nieźle ale mam to od niecałego miesiąca i muszę kupić nowy silnik. Jak kupie magnuma to zdam relacje z pracy zestawienia. Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts