Bartosz_Tr Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Witam! Mając ten karabin zastanawiam się czy kiedy włożę do niego jakąś lepszą sprężynę to sie nie rozpadnie. Osobiscie mam go już jakiś czas i nigdy mnie nie zawiódł, ale jeśli dało by się włożyć tam lepszą sprężynę to chętnie bym sprubował. Jak ktoś wie coś na ten temat to był bym wdzięczny :uśmiech: Link to post Share on other sites
CyberAdi Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 A te 400FPS naprawdę ci nie wystarcza? Ja bym się bardziej martwił o celność(Wiem bo mam). Bo może nie jest tak źle z nią ale "Pseudo-Snajpera" z Ciebie nie robi. Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Witam! Mając ten karabin zastanawiam się czy kiedy włożę do niego jakąś lepszą sprężynę to sie nie rozpadnie. To już możesz ię nie zastanawiać. Rozpadnie się. Link to post Share on other sites
MarcoMK Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Chciałem ponowić temat i dowiedzieć czy i jak ja można "ulepszyć" Mam w standardowej wersji. Czy ktoś może mi pomóc w doborze części?? Jest dobra ale chciałem jakieś zmiany wprowadzić :-F Link to post Share on other sites
Recommended Posts