Nam_Era Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Witam wszystkich ponownie, mam pytanie co do beretty tactical master, a mianowicie, czy istnieje mozliwosc zamontowania tłumika ?, znalazłem w necie Adapter tłumika Beretta, jednak czy po jego zamontowaniu pasuje kazdy tłumik ? czy musi byc jakis konkret ? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1855 Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 wydaje mi sie że tactical master ma lufe za krótką a ten adapter montuje sie bodajże na wystający kawałek lufy w beretkach m92f (odcinek wystający poza zamek) chyba nie zamontujesz adaptera ... ale moge sie mylic Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Dokładnie tak jak piszę sjzmisiek - Nie zamontujesz tej przejściówki. No i polecam opcję "Szukaj", jest już temat dt. Beretty i montowania tłumików do niej. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts